Tuoreet uutiset

JOULUKUU TREENATAAN ESKUKSEN TILOISSA OSOITTEESSA KAASUTEHTAANKATU 1. Tiistait salissa 1, torstait salissa 2. Soita valmentajalle/kaverille, jos et löydä perille.
--------------------------------------
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään 21.11. klo 14-16 LeSpacessa (Kuortaneenkatu 8). Kokouksessa valitaan vuoden 2016 hallitus ja kokous on kaikille jäsenille avoin. Tervetuloa mukaan!
Listalla:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Kokouksen puheenjohtajan ja toimihenkilöiden valinta
4. Hallituksen puheenjohtajan valinta hallituskaudelle 2016
5. Hallituksen muiden jäsenten valinta hallituskaudelle 2016
6. Muut esille tulevat asiat
7. Kokouksen päättäminen
--------------------------------------
Harrastajat hoi! Ensi viikolla tiistaina (18.8.) pidetään normaalisti treenit, mutta torstain (20.8.) treenit siirtyvät leppoisampiin tunnelmiin lauantaille (22.8.) Kansalaistorille (se on se tila Kiasman ja Musiikkitalon välillä). Ohjelmaa on klo 9-13, mutta kesätreenejä muistuttavaa ohjausta on ainakin klo 10.30-11.30. Valmentajia ja kaikkea muuta kivaa on kyllä paikalla jo aiemmin, eli aamuvirkut tulkaa toki vaikka aamuteelle tai aamutaijille! http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/tapahtuma/aasialainen-lauantai/
--------------------------------------
Syyskauden kungfutreenit alkavat taas tiistaina 8.9.! Akrobatia alkaa maanantaina 7.9. Treenipaikka muuttaa uuteen osoitteeseen samassa korttelissa, eli aloitamme uuden kauden LeSpacen tiloissa osoitteessa Kuortaneenkatu 8. Lue tarkemmat aikataulut kohdasta Kurssit -> Kurssiaikataulut.
--------------------------------------
KESÄTREENIT ALKAA tiistaina 2.6.!
Treenit pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20:30 Mäkelänrinteen uintikeskuksen takana Vallilanlaakson puistossa (sama kuin ennen). Tulo suoraan puistoon tai yhteislähtö salilta.

Kesätreeneissä on jako kolmeen ryhmään:
Gunshu (peruskeppisarja)
Daoshu (sapelin perussarja)
Taiji jian

Perttu hoitaa keppidiilauksia. Jos tarvitsette kepin ja ette sellaista omista, nykikää Perttua hihasta.

--------------------------------------
SWKS RY:n YLIMÄÄRÄINEN KOKOUSKUTSU 27.5.2015 klo 20

Suomen Wushu Kungfu Seura ry:n ylimääräinen kokous pidetään 27.5.2015 klo 20 alkaen. Kokous järjestetään Linnanmäen Peacock-teatterilla. Osoite on Tivolikuja 1. Kokous käsittelee tavarahankintoja ja sääntömuutosta, joka erottaisi tällä hetkellä yhdessä kokouksessa käsiteltävät hallituksen valinnan ja talousasiat erillisiksi kokouksiksi. Kokous on avoin kaikille.
--------------------------------------
HARRASTAJAT HUOMIO!

Huhti-toukokuussa osuu kaksi juhlapyhää torstain treenipäiville, eli tällöin ei pidetä treenejä.

EI TREENEJÄ:
to 30.4. (vapunaatto)
to 14.5. (helatorstai)
--------------------------------------
SWKS ry:n uusi hallitus valittiin 21.3.2015

Suomen Wushu Kungfu Seuran uusi puheenjohtaja ja hallitus on valittu toimintavuodelle 2015-2016. Puheenjohtajana aloittaa Heidi Sallila ja varapuheenjohtajana Hannu Pham. Hallituksen muut jäsenet ovat:
Anil Erdem (sihteeri)
Turkka Tervonen (rahastonhoitaja)
Kalle Helin (varsinainen jäsen)
Oskari Jakonen (varsinainen jäsen)
Aykut Erdem (varsinainen jäsen)

Jyri Sucksdorff valittiin toiminnan tarkastajaksi.
--------------------------------------

SWKS RY:n VUOSIKOKOUSKUTSU 21.3.2015 klo 12

Suomen Wushu Kungfu Seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 21.3.2015 klo 12 alkaen. Kokous järjestetään Helsingin keskustassa, Kirjasto 10:n, ryhmätyötilassa. Osoite on Elielinaukio 2 G. Vuosikokous käsittelee edellisen toimintavuoden 2014-2015 toimintakertomuksen ja talousasiat sekä hyväksyy seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Vuosikokouksessa valitaan myös seuran puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä hallitus. Tervetuloa mukaan ylläpitämään ja parantamaan SWKS:n toimintaa. Kokous on avoin kaikille!

--------------------------------------
TALVEN ALKEISKURSSIT ALKAVAT 13.1.2015

Talven aikuisten ja lasten (8-13-vuotiaat) alkeiskurssit alkavat 13.1.2015.

Kursseille ei tarvita erillistä ilmoittautumista, vaan harjoituksiin voi osallistua tulemalla suoraan salille (Taistelija-sali, Elimäenkatu 20b).

Kurssin hinta on 110 € / kurssi. Ensimmäiset kaksi viikkoa voit kokeilla harjoittelua sitoumuksetta.

Harjoitteluasuksi sopivat joustavat ja hengittävät vaatteet, esimerkiksi verryttelyhousut ja t-paita.

Alkeiskurssit järjestetään tiistaisin ja torstaisin. Vahvistamme harjoitusajat joulukuun alkupuolella.

Kysy lisää: contact ( a ) finwushu . com

======================

SWKS:n Hallituksen sekä Valmentajien yhteystiedot sekä esittelyt:

Seuran vastuuhenkilöt tavoittaa sähköpostitse osoitteella contact@finwushu.com. Valmentajat ja hallituksen jäsenet tavoitat myös henkilökohtaisista osoitteista, jotka ovat muotoa etunimi@finwushu.com.

Myös vasemman laidan palautelaatikon kautta voit lähettää meille tiedusteluja ja yhteydenottopyyntöjä.
 

Seuran Mestari

Hamed Shafae

Olen asunut monissa maissa ja Suomessa vuodesta 1993. Wushua (kungfu, taiji ja sanshou) olen opettanut vuodesta 1986. Wushun harjoittelun aloitin jo hyvin nuorena. Suomeen tultuani pidin ensimmäiset wushu kurssit Suomen punaisen ristin tiloissa Helsingissä. Tämän jälkeen muutin pois Helsingistä ja opetin Ruukin ja Paavolan kouluissa vuoden ajan wushua. Vuonna 1995 palasin Helsinkiin ja perustin Suomen Wushu Kung Fu Seura ry:n 1997. Wushu on osa minun elämää ja haluan jakaa sitä myös muille. Olen perehtynyt syvällisesti myös useaan muuhun taistelulajiin, mutta wushussa on ollut aina jotain muita erikoisempaa minulle.

 


Wushun kehittämiseksi Suomessa tarvitsemme hyvää oikeudenmukaista yhteistyötä seurojen välille. Mitä kylvämme tänään, sitä niitämme huomenna. Jos nyt kehitämme ja laajennamme wushua Suomessa, tulevaisuudessa meillä on toinen asema maailman urheilukentillä.

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

Taloudenhoitaja

Turkka Tervonen

------------------------------------------------------------------------

Sihteeri

Anil Erdem

Valmentaja, Webmaster

Perttu Mäkelä

Ohjelmistoinsinöörin istumatyöstä pitää aina päästä liikkumaan, ja mikäs siihen wushua parempaa: lihaskunto, notkeus ja kehonhallinta kun ovat lajin sydän ja sielu. Wushun harrastamisen aloitin seurassamme vuonna 2005 ilman aiempaa lajitaustaa (edeltävät 15 vuotta kuluivat pääasiassa salibandyn ja vastaavien joukkuelajien parissa). Vuodesta 2008 olen ottanut osaa seuran hallitus-, esiintymis- ja järjestelytoimintaan, liittyen 2009 valmentajiemme riveihin.

Olen myös huonokuuloinen ja käytän kuulokojeita. Harjoittelussani se ei haittaa, eli olen elävä esimerkki siitä, että wushu lajina sopii monenlaisille ;)

------------------------------------------------------------------------ Hallituksen jäsen

Hannu Pham

Hallituksen puheenjohtaja
 
Jyri Sucksdorff

Sain SWKSn vyöjärjestelmän mukaisen mustan vyön tammikuussa. Olen vuosien varrella saanut harjoitella useita eri tyylejä keskittyen nykyään pääosin shaolin-tyyliin, suoraan miekkaan sekä sisäisiin harjoituksiin; dao yiniin ja qi gongiin.

 

Opetan syksyllä 2014 seuran akrobatiakurssia sekä lasten ja aikuisten edistyneitä ryhmiä. Vastaan myös seuran esitystoiminnasta järjestäen seuran leijona- ja lohikäärmetanssiesitykset. Valmentamisen ja esiintymisen lisäksi harjoitan wushua ja hoidan seuran toimintaa lähes päivittäin. Toimin Turun Wushu Kungfu seuran päävalmentajana vieraillen Turussa säännöllisen epäsäännöllisesti. Kansainvälisenä lajina wushu on vienyt minut mukanaan harjoitus- ja kisamatkoille ympäri maailmaa. Olen opettanut ja järjestänyt luentoja wushuun liittyvistä asioista kotimaassa ja ulkomailla. Wushu on osa elämääni, ja elämäni osa wushua. Kysy toki lisää: jyri [at] finwushu . com

Varapuheenjohtaja

Heidi Sallila

Aloitin wushun harrastamisen vuonna 2007, kun 12 vuotta kestänyt rytmisen voimistelun harrastukseni loppui kilpajoukkueen hajoamiseen. Wushu oli täydellinen korvaaja, sillä siihen sisältyy vauhtia, voimaa, notkeutta, akrobatiaa, hienoja liikkeitä ja näiden lisäksi löytyy myös itsepuolustuksellinen puoli. 
 
Ja pakko myöntää, että wushun laaja tarjonta aseissa ja tyylisuunnissa on vaikuttanut mielenkiinnon säilymiseen. Toinen mielenkiinnon säilyttäjä on ollut mahtava seura! Olen wushuilun ohessa kokeillut vapaaottelua ja taidoa, mutta olen viihtynyt tässä seurassa niin hyvin, että täydellinen leirin vaihtaminen ei tulisi kuuloonkaan.
 
Seuran toiminnassa olen syvemmin ollut mukana nyt parin vuoden ajan alettuani valmentaa lasten alkeis- ja peruskursseja ja istuttuani muutamat pitkät hallituksen kokoukset. Valmentamisessa parasta on se kun näkee opetuksen uponneen, ja erityisesti lasten kanssa hienoa on näiden innostuneisuus uusia asioita kohtaan.

Hallituksen jäsen

Kalle Helin

------------------------------------------------------------------------

Hallituksen jäsen

Aykut Erdem

------------------------------------------------------------------------

Hallituksen varajäsen

Janne Artell

Hallituksen varajäsen, apuvalmentaja
 
 
Marjaana Lammi
 
Olen nuorena harrastanut vähän kaikenlaisia urheilulajeja, mutta teini-iässä ne kuitenkin jäivät.  Opiskeluaikoina kaipasin jotain omaa lajia ja hainkin lisätietoa erilaisista kungfu-tyyleistä. Harrastin Turussa opiskeluaikoinani choy lee fut –kungfua pari vuotta ja testasin tang langiakin pikaisesti. Wushu kuitenkin  tuntui eniten omalta lajilta ja olin Turun Wushu Kungfu seurassa pari vuotta, kunnes siirryin Helsingin pääseuraan. 
 
Lajin sisällä eniten kiinnostavat erityisesti liikesarjat, lajin monipuolisuus ja itsensä haastaminen. Olen SWKS:n hallituksen jäsen, kuulun kilpa- ja näytösryhmään sekä teen leijona- ja lohikäärmetanssia. Toimin ajoittain myös apuvalmentajana.

------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------

Kartta

Suomen Wushu Kungfu Seura ry - contact@finwushu.com - Kytöniityntie 32 B 00670 Helsinki - Y-tunnus: 1837548-4 - IBAN FI34 1023 3000 2039 89