Tuoreet uutiset

JOULUKUU TREENATAAN ESKUKSEN TILOISSA OSOITTEESSA KAASUTEHTAANKATU 1. Tiistait salissa 1, torstait salissa 2. Soita valmentajalle/kaverille, jos et löydä perille.
--------------------------------------
Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään 21.11. klo 14-16 LeSpacessa (Kuortaneenkatu 8). Kokouksessa valitaan vuoden 2016 hallitus ja kokous on kaikille jäsenille avoin. Tervetuloa mukaan!
Listalla:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Kokouksen puheenjohtajan ja toimihenkilöiden valinta
4. Hallituksen puheenjohtajan valinta hallituskaudelle 2016
5. Hallituksen muiden jäsenten valinta hallituskaudelle 2016
6. Muut esille tulevat asiat
7. Kokouksen päättäminen
--------------------------------------
Harrastajat hoi! Ensi viikolla tiistaina (18.8.) pidetään normaalisti treenit, mutta torstain (20.8.) treenit siirtyvät leppoisampiin tunnelmiin lauantaille (22.8.) Kansalaistorille (se on se tila Kiasman ja Musiikkitalon välillä). Ohjelmaa on klo 9-13, mutta kesätreenejä muistuttavaa ohjausta on ainakin klo 10.30-11.30. Valmentajia ja kaikkea muuta kivaa on kyllä paikalla jo aiemmin, eli aamuvirkut tulkaa toki vaikka aamuteelle tai aamutaijille! http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/tapahtuma/aasialainen-lauantai/
--------------------------------------
Syyskauden kungfutreenit alkavat taas tiistaina 8.9.! Akrobatia alkaa maanantaina 7.9. Treenipaikka muuttaa uuteen osoitteeseen samassa korttelissa, eli aloitamme uuden kauden LeSpacen tiloissa osoitteessa Kuortaneenkatu 8. Lue tarkemmat aikataulut kohdasta Kurssit -> Kurssiaikataulut.
--------------------------------------
KESÄTREENIT ALKAA tiistaina 2.6.!
Treenit pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20:30 Mäkelänrinteen uintikeskuksen takana Vallilanlaakson puistossa (sama kuin ennen). Tulo suoraan puistoon tai yhteislähtö salilta.

Kesätreeneissä on jako kolmeen ryhmään:
Gunshu (peruskeppisarja)
Daoshu (sapelin perussarja)
Taiji jian

Perttu hoitaa keppidiilauksia. Jos tarvitsette kepin ja ette sellaista omista, nykikää Perttua hihasta.

--------------------------------------
SWKS RY:n YLIMÄÄRÄINEN KOKOUSKUTSU 27.5.2015 klo 20

Suomen Wushu Kungfu Seura ry:n ylimääräinen kokous pidetään 27.5.2015 klo 20 alkaen. Kokous järjestetään Linnanmäen Peacock-teatterilla. Osoite on Tivolikuja 1. Kokous käsittelee tavarahankintoja ja sääntömuutosta, joka erottaisi tällä hetkellä yhdessä kokouksessa käsiteltävät hallituksen valinnan ja talousasiat erillisiksi kokouksiksi. Kokous on avoin kaikille.
--------------------------------------
HARRASTAJAT HUOMIO!

Huhti-toukokuussa osuu kaksi juhlapyhää torstain treenipäiville, eli tällöin ei pidetä treenejä.

EI TREENEJÄ:
to 30.4. (vapunaatto)
to 14.5. (helatorstai)
--------------------------------------
SWKS ry:n uusi hallitus valittiin 21.3.2015

Suomen Wushu Kungfu Seuran uusi puheenjohtaja ja hallitus on valittu toimintavuodelle 2015-2016. Puheenjohtajana aloittaa Heidi Sallila ja varapuheenjohtajana Hannu Pham. Hallituksen muut jäsenet ovat:
Anil Erdem (sihteeri)
Turkka Tervonen (rahastonhoitaja)
Kalle Helin (varsinainen jäsen)
Oskari Jakonen (varsinainen jäsen)
Aykut Erdem (varsinainen jäsen)

Jyri Sucksdorff valittiin toiminnan tarkastajaksi.
--------------------------------------

SWKS RY:n VUOSIKOKOUSKUTSU 21.3.2015 klo 12

Suomen Wushu Kungfu Seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 21.3.2015 klo 12 alkaen. Kokous järjestetään Helsingin keskustassa, Kirjasto 10:n, ryhmätyötilassa. Osoite on Elielinaukio 2 G. Vuosikokous käsittelee edellisen toimintavuoden 2014-2015 toimintakertomuksen ja talousasiat sekä hyväksyy seuraavan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Vuosikokouksessa valitaan myös seuran puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä hallitus. Tervetuloa mukaan ylläpitämään ja parantamaan SWKS:n toimintaa. Kokous on avoin kaikille!

--------------------------------------
TALVEN ALKEISKURSSIT ALKAVAT 13.1.2015

Talven aikuisten ja lasten (8-13-vuotiaat) alkeiskurssit alkavat 13.1.2015.

Kursseille ei tarvita erillistä ilmoittautumista, vaan harjoituksiin voi osallistua tulemalla suoraan salille (Taistelija-sali, Elimäenkatu 20b).

Kurssin hinta on 110 € / kurssi. Ensimmäiset kaksi viikkoa voit kokeilla harjoittelua sitoumuksetta.

Harjoitteluasuksi sopivat joustavat ja hengittävät vaatteet, esimerkiksi verryttelyhousut ja t-paita.

Alkeiskurssit järjestetään tiistaisin ja torstaisin. Vahvistamme harjoitusajat joulukuun alkupuolella.

Kysy lisää: contact ( a ) finwushu . com

======================

Kilpailut

Kilpailutoiminta on edistyneille harrastajille yksi tapa näyttää ja mitata omaa osaamista sekä asettaa tavoitteita harjoittelulle. Yleensä lähialueen avoimissa kisoissa ei ole osaamisvaatimuksia, joten kisat tarjoavat myös hyvän mahdollisuuden seurata wushun tasoa muualla Suomessa ja naapurimaissa.

Kilpailuihin osallistuminen on seurassa täysin vapaaehtoista, ja kisoihin valmistaudutaan pääasiassa muun harjoittelun ohessa. Seura on osallistunut lähialueen kisoihin vuosittain; voit kysyä valmentajalta lisää osallistumisesta!

Kansainväliset kisat, Riika, helmikuu 2013

Suomi voitti kolme kultamitalia, neljä hopeaa ja yhden pronssimitalin kansainvälisistä wushu/kungfu-kisoista Riikasta viikonloppuna. 23-24.2013 järjestettyihin kilpailuihin osallistui yhdeksän maata, 18 joukkuetta ja 120 urheilijaa.

Suomea kilpailuissa edustivat seitsemän henkilöä Suomen Wushu Kungfu Seurasta Kultamitalin saivat Damla Tokat, Anil Erdem ja Hamed Shafae, hopeamitalin Anil Erdem ja Hannu Pham ja pronssia toi Heidi Sallila.

Lisätietoa kisoista antaa Suomen Wushu Kungfu Seuran päävalmentaja Hamed Shafae.

Norjan avoimet mestaruuskisat, syyskuu 2012

Norjan avoimet mestaruuskisat järjestettiin Oslossa, joka oli matkaan lähteneille uusi tuttavuus kisakaupunkina. Kisat järjestettiin hotellin konferenssitilassa, ja matolla ja sen reunalla olikin tiivis ja lämmin tunnelma. Osallistujia oli Skandinavian ja Baltian lisäksi Espanjasta ja Englannista, jonka joukkue pokkasi myös parhaan joukkueen palkinnon. Kovasta seurasta huolimatta myös SWKS ylsi hyvään suoritukseen, tuoden tuliaisiksi muutaman mitalin.
 
SKWS team in Oslo
 
Kisapäivän jälkeen ehdittiin tutustua myös paikalliseen seuraan ja heidän uuteen saliinsa, ja sunnuntain ohjelmassa oli kipuaminen Holmenkollenille ja korkean paikan kammoilua mäkihyppytornin huipulla. 
 
SWKS:n mitalit: 
 
Marjaana Lammi: 1. sija, naisten perinteiset ja sisäiset tyylit (shaolinquan)
Damla Tokat: 2. sija, naisten changquan ja nanquan (changquan)
Hannu Pham: 3. sija, miesten jianshu, gunshu ja daoshu (dao)
 

Viron avoimet mestaruuskisat, joulukuu 2011

SWKS osallistui Tallinnan avoimiin mestaruuskisoihin 10.12.2011 yhteensä kymmenen urheilijan, yhden tuomarin ja kolmen kannustajan joukkueella. Kilpailun hyvä taso kannusti osallistujat hienoihin suorituksiin, ja seura saavutti kaikkiaan 11 mitalia.

Ensikertalaiset Hamid Hoseini ja Bosse Liljeberg onnistuivat kepin perussarjassa hienosti jättäen taakseen kaksi isäntämaan edustajaa. Kolmas kisanoviisi Marjaana Lammi jäi kovatasoisessa naisten perinteisessä sarjassa neljänneksi, mutta varsin hyvillä pisteillä.

Kokeneemmat kisaajat saavuttivat tukun mitaleita sekä aseellisissa että aseettomissa sarjoissa. Naisten changquanissa Damla Tokat ja Heidi Sallila ottivat kaksoisvoiton, ja  kun taas miesten vastaavassa Fabian Tuchscheererin pistemäärä 9.0 riitti vasta yhdeksänteen sijaan.

Myös sanda-kehässä nähtiin SWKS:n värejä, kun Anil Erdem otti vastustajista mittaa alle 65-kiloisissa. Ensimmäinen ottelu päättyi vastustajan keskeytykseen jo puolen minuutin kamppailun jälkeen, mikä takasi tien finaaliin. Siinä vastaan asettui kokeneempi taistelija Iranista, joka Anilin hyvästä toisesta erästä huolimatta vei erän ja koko ottelun.SWKS:n lajit ja sijoitukset:

Anil Erdem: Sanda alle 65 kg, 2. sija
Hamid Hoseini: Gun 32 forms, 3. sija
Hamid Hoseini: Changquan ja nanquan 16-18 vuotiaat, 2. sija
Lauri Kovanen: Dao, 7. sija
Lauri Kovanen: Changquan, 11. sija
Lauri Kovanen: Perinteiset tyylit (kotka), 3. sija
Marjaana Lammi: Perinteiset tyylit (shaolin), 4. sija
Bosse Liljeberg: Gun 32 forms,  2. sija
Bosse Liljeberg: Perinteiset tyylit (käärme), 4. sija
Perttu Mäkelä: Dao yli 30-vuotiaat, 2. sija
Perttu Mäkelä: Changquan ja nanquan yli 30-vuotiaat, 3. sija
Hannu Pham: Jian ja dao 13-18 vuotiaat, 4. sija
Hannu Pham: Changquan ja nanquan 16-18 vuotiaat, 1. sija
Heidi Sallila: Jian ja dao, 2. sija
Heidi Sallila: Changquan, 2. sija
Damla Tokat: Changquan, 1. sija
Fabian Tuchscheerer: Changquan, 9. sija

Latvian avoimet mestaruuskisat, toukokuu 2011

Lauri Kovanen osallistui Latvian avoimiin mestaruuskisoihin Riiassa toukokuussa 2011 kahdella liikesarjalla. Perinteisten tyylien kilpailu oli varsin kovatasoinen, ja sijoitus kotkasarjalla oli vasta neljäs. Changquan sen sijaan onnistui nappiin, ja matkaan lähti hopeamitali tyylikkäällä suorituksella.

Eleonora Open Wushu Cup, marraskuu 2010

Seura osallistui Pietarissa järjestettyn kilpailuun neljän hengen joukkueella. Kilpailu oli erittäin kovatasoinen, ja erityisesti junioreissa osallistujia riitti toistakymmentä lähes jokaiseen sarjaan. Hienojen kisasuoritusten lisäksi saimme nauttia myös upeasta, puoli tuntia kestäneestä avajaisseremoniasta, jossa paikalliset harrastajat esittivät parasta osaamistaan.

Hannu Pham suoriutui changquanissa loistavasti ottaen viidennen sijan 18:n kilpailijan joukosta. Anil Erdem saalisti vakuuttavalla suorituksella mitalin jokaisessa sarjassaan: nanquanissa 3. sija, nandaossa 2. sija ja shaolin-keppisarjalla 3. sija. Lauri Kovanen jäi ilman mitaleita, mutta onnistui sarjoissaan napaten varsin hyvät pisteet. Perttu Mäkelä edusti yli 30-vuotiaiden sarjassa upeasti voittaen jokaisen sarjan ja myös kokonaiskilpailun – näin pääsimme testaamaan myös suuren palkintopokaalin mahduttamista lentokoneen käsimatkatavaroihin!

Wushun SM-kilpailut, lokakuu 2010

SWKS:n osallistujat:

Anil Erdem: Nandao, 2. sija
Anil Erdem: Nanquan, 2. sija
Lauri Kovanen: Changquan, 6. sija
Lauri Kovanen: Perinteinen aseeton (kotka), 4. sija
Karoliina Kukkonen: Changquan, 4. sija
Karoliina Kukkonen: Perinteinen aseeton (kotka), 2. sija
Perttu Mäkelä: Daoshu, 3. sija
Hannu Pham: Changquan, 5. sija
Hannu Pham: Gunshu ja nangun, 3. sija
Pinja Pöri: Changquan, 5. sija
Pinja Pöri: Perinteinen aseeton (kotka), 3. sija
Heidi Sallila: Changquan, 3. sija
Heidi Sallila: Perinteinen aseeton (kotka), 1. sija
Jyri Sucksdorff: Perinteinen aseeton (kotka), 2. sija
Jyri Sucksdorff: Perinteinen aseellinen (shaolin-miekka), 2. sija

Kartta

Suomen Wushu Kungfu Seura ry - contact@finwushu.com - Kytöniityntie 32 B 00670 Helsinki - Y-tunnus: 1837548-4 - IBAN FI34 1023 3000 2039 89