Suomen Wushu Kungfu Seura
Etusivu
Lajit
Wushun historia
Kuvagalleria
Videot
Seuran historia
Yhteystiedot
Foorumi
Linkit
Esitykset
Kurssit
SWKS 10 vuotta
Finnish Open Championships 2007
Finnish Open Championships 2008
Yhteystiedot
Suomen Wushu Kungfu Seura ry.
Kytöniityntie 32 B
00670 Helsinki
Tilinumero: Nordea - 102330-203989


Mestari

 

Nimi: Hamed Shafae
E-mail: hamed { at } finwushu.com
Motto: Mene mene!
Kuka olen? - Olen asunut monissa maissa ja Suomessa vuodesta 1993. Wushua (kungfu, taiji ja sanshou) olen opettanut vuodesta 1986. Wushun harjoittelun aloitin jo hyvin nuorena. Suomeen tultuani pidin ensimmäiset wushu kurssit Suomen punaisen ristin tiloissa Helsingissä. Tämän jälkeen muutin pois Helsingistä ja opetin Ruukin ja Paavolan kouluissa vuoden ajan wushua. Vuonna 1995 palasin Helsinkiin ja perustin Suomen Wushu Kung Fu Seura ry:n 1997. Wushu on osa minun elämää ja haluan jakaa sitä myös muille. Olen perehtynyt syvällisesti myös useaan muuhun taistelulajiin, mutta wushussa on ollut aina jotain muita erikoisempaa minulle.

Wushun kehittämiseksi Suomessa tarvitsemme hyvää oikeudenmukaista yhteistyötä seurojen välille. Mitä kylvämme tänään, sitä niitämme huomenna. Jos nyt kehitämme ja laajennamme wushua Suomessa, tulevaisuudessa meillä on toinen asema maailman urheilukentillä. 

Hallituksen puheenjohtaja
/ Wushu- ja Sanshou-valmentaja / Sanshou kv. tuomari

Nimi: Janne Vesterinen
Kännykkä: 045-6721021
E-mail: janne { at } finwushu.com
Motto: Jotta voisi laiskotella, täytyy tehdä paljon töitä.
Kuka olen? - Minulle saa soittaa ja laittaa sähköpostia, eikä mikään estä nykäisemästä hihasta jos satutaan törmäämään kaupungilla.

Olen aloittanut seurassamme vuonna 1999, ja toiminut sekä erilaisissa valmentajatehtävissä (alkeiskurssit, san shou, itsepuolustus), että seuran hallituksessa.

Suoritin huhtikuussa 2004 IWUF:n kansainvälisen san shou-tuomarikurssin B-tason Pekingissä.

Omina tavoitteinani seurassamme on pitää yllä hyvä kunto sekä kehittyä itsepuolustuksen ja liikesarjojen saralla. Haluan myös kehittyä opettajana ja tuomarina. Oppilailleni haluan antaa nautittavan ja mielenkiintoisen kung fu-kokemuksen. Tähän päästäkseni tarvitsen oppilailtani palautetta. Vaadin oppilailtani kärsivällisyyttä. Kaikkea kivaa ei opeteta kerralla. Harjoituksista tulee hauskoja kun jokainen yrittää parhaansa ja muistaa pitää positiivisen asenteen yllä.

Treeneissä nähdään, hymyillään... ja hikoillaan! =]

Aikaisempi lajitausta: Savate, Krav MagaVarapuheenjohtaja

Nimi: Timo Saikkonen
Kännykkä:050 379 4778
E-mail: timo { ät } finwushu.com
Kuka olen? - Olen IT-alalla kuntoni ruostuttanut tuore wushun harrastaja. Aloitin harrastamisen vasta syyskuussa 2007, mutta lajin monipuolisuus ja seuran loistava henki saivat minut tiukkaan otteeseensa. Vuosikokouksessa 2008 päätin sitten yhdistyspäissäni hakeutua hallitukseen, ensisijaisesti kehittämään seuran viestintää ja markkinointia. Aikaisempi urheilutaustani on kirjava: juniorina shukokai karatea ja telinevoimistelua; teininä lumilautailua ja enduroa/motocrossia.

 


Sihteeri / Wushu-valmentaja

 

Nimi: Turkka Tervonen
Kännykkä: 044-0755501
E-mail: turkka { at } finwushu.com
Motto: Elämästä ei selviä hengissä
Kuka olen? - Hei! Olen iloinen ja ulospäinsuuntaunut kuvataiteilija Lempäälästä. Mielestäni kivoja juttuja ovat tyhmät jutut, "taiteen tekeminen" ja wushu. Nykyään mukaan on eksynyt myös akrobatian alkeita.

 

Wushun aloitin syyskuussa 2000 Zhang Fangin opastuksella, tiukkaa settiä siellä. Kesän 2001 aikana siirryin SWKS:n riveihin enkä ole taaksepäin enää sen jälkeen katsonut. Halu kehittää omaa osaamista ja seuran toimintaa on kova, lopetan hommat vasta sitten kun jalat ei kanna.

 

Omat vahvuudet tulevat esiin Long Fistissä (Chang Quanissa), joka on pohjoinen tyylisuunta.Wushu-valmentaja / Rahastonhoitaja
 
Nimi: Jukka Alasaari
Kännykkä: 045 1281 299
E-mail: jukka {at} finwushu.com
Motto: Enemmän voimaa!
Kuka olen? -  Olen harrasanut wushua vuodesta 1998 ja toiminut aktiivisesti SWKS:n hallituksessa. Aikaisempaa kokemusta minulta löytyy mm. Tai Shin Mun -kungfusta, jota harrastin 3 vuotta. Nykyään minulla ei valitettavasti riitä aikaa harrastaa muita lajeja. Suurin kiinnostukseni kohdistuu nanquan -tyylisuuntaan, mutta pyrin harrastamaan wushua mahdollisimman monipuolisesti. Wushu on mielestäni hieno laji ja olen tullut seuraan jäädäkseni. Nähdään treeneissä!
Hallituksen jäsen

Nimi: Perttu Mäkelä
Kännykkä: 045 678 8411 (vain tekstiviestejä)
E-mail: perttu { at } finwushu.com
Motto: Meno vain paranee!
Kuka olen? - Ohjelmistoinsinöörin istumatyöstä pitää aina päästä liikkumaan, ja mikäs siihen wushua parempaa. Lajin harrastamisen aloitin seurassamme vuonna 2005 ilman aiempaa lajitaustaa (aiemman liikuntaelämäni vietin enimmäkseen salibandyn ja vastaavien joukkuelajien parissa). Seuran hallituksessa ja esiintymis- sekä järjestelytoiminnassa olen ollut mukana kevättalvesta 2008 lähtien. Toimin kevätkaudella 2010 alkeiskurssin valmentajana samalla kun kehitän vielä omia taitojani erityisesti aseellisissa sarjoissa.

Olen myös huonokuuloinen ja käytän kuulokojeita. Harjoittelussani se ei haittaa, eli olen elävä esimerkki siitä, että wushu lajina sopii monenlaisille ;)Hallituksen jäsen

Nimi: Niina Herrainsilta
Kännykkä: 050 466 0591
E-mail: niina { at } finwushu.com
Motto: 
Kuka olen? - Lisätiedot tulossa lähiakoinaValmentaja

Nimi: Pia Dahlin
Kännykkä:
E-mail: pia { at } finwushu.com
Motto: 
Kuka olen? - Lisätiedot tulossa lähiakoinaMarkkinointivastaava

Nimi: Christer Holm
Kännykkä: 050 552 6462
E-mail: christer { at } finwushu.com
Motto: Don't quit what you start!
Kuka olen? - Ammatiltani olen IT tukihenkilö VTT:llä ja luonteeltani rento, rehti ja äärimmäisen ystävällinen :) Olen harrastelijasäveltäjä ja olen tehnyt jonkin verran musiikkia erilaisiin netti, animaatio yms. projekteihin. Kamppailulajeja olen harrastanut jo jonkin aikaa, lukiossa aloitin Karaten, myöhemmin treenasin Tae Kwon Doa ja lopulta Wushua. Aloitin vuonna 2000 toisessa seurassa mutta ajauduin SWKS:ään kesällä vuonna 2002 ja tässä aion pysyä niin kauan kuin jalat pysyvät alla :) Kun jonkun tietyn tekniikan hallitsen, neuvon aina parhaani mukaan, joten apua saa pyytää. Treenataan ahkerasti, loppuun asti!


 

Hallituksen varajäsen / Wushu- & sanshou-valmentaja

Nimi: Olli Hälikkä
Kännykkä: 040-5423241
E-mail: olli [ ät ] finwushu.com
Motto: Kipu on se tunne, kun heikkous lähtee ruumiista.
Kuka olen? - Kamppailulajiharrastukseni alkoi muistaakseni vuonna 2000 aikidolla, jatkui Shorinji kempolla ja siitä taas kung fun pariin SSKF:n riveihin vuonna 2002. Armeija aiheutti vuoden tauon aktiivitreenaamisesta ja sieltä päästyäni siirryin SWKS:n jäseneksi. Viime aikoina olen keskittynyt  enimmäkseen sanshou-valmennukseen. Tämän hetkisiin lajeihini kuuluvat sanshou, 

 
Wushu-valmentaja / Kilpailija

 

Nimi: Mehdi Shafae
Kännykkä: 0442915330
E-mail: mehdi { at } finwushu.com
Motto: Be cool and chill out!
Kuka olen? - Olen tällä hetkellä seuran pitkäaikaisin harrastaja. Aloitin wushun kun olin 4-vuotias. Kilpailen mielelläni aina kun voin, vuonna 2006 olin nuorten MM-kisoissa edustamassa suomea. Tällä hetkellä opiskelen lukiossa. Vapaa-ajallani harjoittelen wushua ja  kuntoilen, opiskelen ja tietysti "Chillaan". Ota ihmeessä yhteyttä jos on kysyttävää.

 

Mehdin demovideo.

 

 
 

Wushu-opettaja / Taolu-tuomari

Nimi: Jyri Sucksdorff
Kännykkä: 044-5632146
E-mail: jyri { at } finwushu.com
Motto: Ainoa pysyvä asia on muutos
Kuka olen? - 

Olen harrastanut wushua vuodesta 2001 aloitettuani lajin Suomen Wushu Kungfu Seurassa Mestari Hamedin opissa. Tämän jälkeen olen harjoitellut lajia laajasti ja päässyt unohtumattomille matkoille lajin parissa. Wushu on vienyt minut aina Kiinaan asti, jossa harjoittelin perinteistä shaolin kungfua täysipäiväisesti neljä kuukautta. Matkan tarkoituksena olikin kokeilla miltä laji tuntuu kun siihen voi keskittyä täysin, ja täytyy sanoa että mahtavaa oli vaikkakin todella rankkaa..

Mestari Hamedin lisäksi olen harjoitellut wushua pidemmän aikaa useamman kiinalaisen opettajan ohjauksessa ja heidän oppinsa varmasti näkyvät myös tekemisessäni. Olen myös osallistunut aktiivisesti kilpailutoimintaan, niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla, matolla sekä tuomaritehtävissä. Vuoden 2007 juniorien EM-kilpailuissa toimin perinteisten tyylien pistetuomarina sekä SWKS:n joukkueen valmentajana edustamassa Suomen juniorien eliittiä, Mehdi Shafaeta. Jia you, Mehdi! 

Omat vahvuuteni ovat shaolin-tyylin lisäksi kotkan kynsi sekä suora miekka, mutta muutkin tyylit sujuvat pienellä kertauksella.. Ongelmanani onkin ollut pitkään jatkunut ristiinharjoittelu, joka haittaa jonkin verran yhden tyylin huolellista oppimista mutta antaa kuitenkin näkemystä tyylien eroihin ja oman tien etsimiseen. Matkalla ollaan, mutta minne? 

Vuodet wushun parissa ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen ja missä kuljenkin wushu kulkee mukanani. Opintoni Turun AMK:ssa ovat päättymässä, ja olen muuttanut takaisin pääkaupunkiseudulle. Onneksi jälki vuosista Turussa on jäämässä, sillä tammikuussa 2008 Turussa pidettiin uuden wushuseuran perustamiskokous, ja nyt Turun Wushu Kungfu Seura jatkaa wushun harjoittelua ja opettamista edelleen Turussa. Seuran hallitus ystävällisesti otti minut alueelliseksi pääopettajaksi vastaamaan heidän opetuksellisista tarpeistaan ja olenkin pitänyt vanhimmille oppilaille valmentajakoulutusta aivan kuten Mestari Hamed on minulle pitänyt. 

Turussa harjoitellaan enemmän Shaolin-tyylin kungfua kuin Helsingissä johtuen omista kiinnostuksen kohteistani. 
 

Wushu on minulle tärkeä osa elämääni, ja toivottavasti joskus myös toisinpäin. Oppia ikä kaikki.